POČETNA STRANICAMAPA SADRŽAJAPRIJAVA
AUTOSERVIS AUTOLIMARIJA RABLJENI AUTI RENT A CAR VUČNA SLUŽBA PITANJA NOVOSTI O NAMA
POČETNA STRANICA >> AUTOSERVIS
AUTOSERVIS
 • Auto-dijagnostika
 • DIJAGNOSTIKA

  Naš autoservis opremljen je najsuvremenijom dijagnostičkom tehnologijom za provjeru funkcioniranja pojedinih dijelova, uređajima za ispitivanje ispušnih plinova, mototesterima, testerima i punjačima za akumulatore te mnogim drugim uređajima.

 • Automehanika
 • SERVIS AUTOMEHANIKE

  Obavljamo sve vrste popravaka na mehaničkim djelovima automobila. Neke od usluga servisa su generalno uređenje mjenjača, servis kuplunga, ugradnja i zamjena amortizera, popravak i zamjena dijelova prednjeg i stražnjeg ovjesa, izmjena auspuha, hladnjaka, svjetala, popravak sustava napajanja gorivom i sustava hlađenja, izmjena kočnica, čišćenje rezervoara za gorivo i dr.

 • Servis motora
 • SERVIS MOTORA

  Kod nas možete napraviti generalnu kontrolu i uređenje motora.
  Naši serviseri osposobljeni su za izmjenu nosača motora, izmjenu klipova, izmjenu ventila, izmjenu teflona, izmjenu bregaste osovine, izmjenu radilice i dr.

 • Servis kočnica
 • SERVIS KOČNICA

  Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja.
  Lakiranje dijelova lima izvodimo u termokomori što garantira visoku kvalitetu i izvorni izgled lakiranih dijelova.

 • Servis elektroničkih dijelova
 • SERVIS ELEKTRONIČKIH DIJELOVA

  Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja.
  Lakiranje dijelova lima izvodimo u termokomori što garantira visoku kvalitetu i izvorni izgled lakiranih dijelova.

 • Servis klima uređaja
 • SERVIS KLIMA UREĐAJA

  U našem autoservisu nudimo usluge popravka i punjenja klima uređaja. Klima uređaj mora se redovito servisirati kako bi dovoljno dobro hladio unutrašnjost automobila, a da istovremeno ne postane izvor neugodnih mirisa i rasadnik bakterija.
  Da bi to spriječili u redovitoj kontroli se provjerava da li je potrebno promjeniti filtere ili dopuniti klima uređaj.

 • Servis ovjesa
 • SERVIS OVJESA

  Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja.
  Lakiranje dijelova lima izvodimo u termokomori što garantira visoku kvalitetu i izvorni izgled lakiranih dijelova.

 • Vulkanizerski radovi
 • VULKANIZERSKI RADOVI

  Kod nas možete provjeriti geometriju kotača. Geometrija kotača se provjerava kompijutorski (špur i nagib) tako da kotač i guma idealno leže na cesti.
  Radimo balansiranje i montažu guma pri čemu gume mogu biti vaše ili možete kupiti neke iz naše palete.

Opis aktivnosti u autoservisu
U našem autoservisu popravljamo i servisiramo sve vrste automobila. Osnovni posao automehaničara sastoji se u utvrđivanju i uklanjanju kvarova i oštećenja na motoru. Kako bi svoj posao mogli dobro obavljati, poznaju dijelove i princip rada motora, kao i toplinske i hidraulične zakone i procese. Prilikom servisiranja uglavnom provjeravaju, podmazuju i prilagođuju dijelove motora, kako bi spriječili mogući nastanak kvarova. Rutinski pregledavaju svjećice, mehanizme kočenja, podsustav za paljenje, razinu ulja u motoru. Podešavaju signalnu opremu auta. Ispituju položaj motora, tlak, temperaturu, potrošnju motora, električne i vozne karakteristike.
Ako je posrijedi kvar na motoru, nakon što čuju opis smetnji od vlasnika vozila, provjeravaju motor vožnjom ili upotrebom opreme za testiranje. Ako je potrebno, rastavljaju motor te ispituju i namještaju sklop ili sustav motora i vozila. Prije rastavljanja motora obavljaju mjerenje i vizualni pregled motora. Prilikom rastavljanja motora čiste njegove dijelove i zamjenjuju oštećene dijelove te sastavljaju i ispituju cijeli sustav. Znaju ustanoviti razlog i otkloniti nedostatke rada motora u slobodnom hodu i u vožnji pod opterećenjem. Popravljaju kvarove na električnom pokretaču i uklanjaju uzroke nedovoljnog punjenja akumulatora. Nakon popravka stavljaju motor u pokusni rad i elektronički ispituju funkciju dijelova. Dakle imamo znanje i alate, sve što je potrebno za dobro „zdravlje“ Vašeg limenog ljubimca.
Filtar rabljenih automobila:
Proizvođač:
Model:
Gorivo:
Karoserija:
Cijena:
do HRK
Godina:
do
Kilometraža:
do km
PRETRAŽI
AKCIJE
Servis po nižim cijenama
ON LINE NARUDŽBA
Prijava auta za servis
AUTO-KLUB JAKOVIĆ
Ostvarite pogodnosti
Kontakt informacije:
M.C.Jaković d.o.o
OIB: 70334790491
Sisačka cesta odv.2 br 34 B
10 020 Novi Zagreb
tel. 01 6590-145
fax. 01 6590-146
mob: 091 6590-153
NOVOSTI
AKCIJSKA CIJENA PUNJENJA KLIME !
 Stiže nam ljeto i vrijeme je za provjeru klima uređaja na vašem vozilu !Zamjena ulja u sistemu , obnova plina do 500g , vakumiranje sistema te provjera filtera kabine za samo 99kn !!! Za sve ostale informacije na :01/6590-145...
Diners 2-60 rata
 Erste Card Club je za korisnike Diners Club kartica uveo mogućnost plaćanja do 60 obroka! Riječ je o najbržem i najjednostavnijem potrošačkom zajmu na hrvatskom tržištu uz godišnju kamatnu stopu 9,9% (EKS : 11,09%) i naknad...
Ključni linkovi:
Autoservis, AUTOLIMARIJA, Vučna služba, RENT A CAR, AUTO DIJAGNOSTIKA, Rabljeni auti, SERVIS AUTOMEHANIKE, Popravci motora, Servis kočnica, Autoelektirčarski popravci, SERVIS KLIMA UREĐAJA, SERVIS OVJESA, VULKANIZER
AUTOSERVIS AUTOLIMARIJA RABLJENI AUTI RENT A CAR VUČNA SLUŽBA PITANJA O NAMA Design by Slon-ing